Informatie en tips over pvc ramen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Opties kunststof kozijnenEr zijn veel opties voor kunststof kozijnen. De investering hoeft je niet veel geld te kosten als je meer weet over de prijzen. De reden dat veel mensen voor kunststof kozijnen kiezen is omdat ze onderhoudsvriendelijk zijn (zie ook: voordelen kunststof kozijnen).

→ Direct weten wat de totale prijs is? Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale installatiebedrijven.

Welke opties zijn er nu eigenlijk?

Hieronder zullen we het aantal opties opsommen van kunststof kozijnen:

 • RAL kleur, uitstraling (houtachtige look bijvoorbeeld)
 • Horren
 • Ventilatieroosters
 • Isolatie
 • Rolluiken en screens
 • Roeden (verdelingen in het raam; voor een mooi effect)
 • Vlak vs. verdiept profiel
 • Type glas (dubbel glas/enkel glas)
 • Speciale vormen
 • Eenvoudige opening
 • Sterkte (bijv. kozijnen die inbraakwerend zijn)

Opties kunststof kozijnenZoals je ziet zijn er veel opties waar je uit kunt kiezen bij kozijnen van kunststof. De prijs hangt voornamelijk af van de keuzes die je maakt. Soms is het verstandig om iets meer te betalen zodat je op den duur er meer profijt uit kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze enkel glas vs. dubbel glas. De aanschaf van enkel glas is vele malen goedkoper, maar met dubbel glas kun je jaarlijks honderden euro’s besparen. Warmte gaat namelijk voor een groot deel verloren via de ramen. Daarom is een investering in isolerend glas zeker de moeite waard.

Opties voor/na aanschaf

Houd er wel rekening mee dat sommige opties voor de plaatsing van de kozijnen moeten worden geplaatst. Denk aan het glas, als de kozijnen (incl. glas er al inzit) is het niet slim om het glas na een korte periode te vervangen. Daarentegen zijn er ook opties die na de plaatsing van de kozijnen kunnen worden geplaatst. Denk aan horren, rolluiken, screens en roeden. Soms is het zelfs mogelijk om bepaalde opties zelf te plaatsen (denk aan horren). Als je handig bent kun je geld besparen door dergelijke klusjes zelf uit te voeren.

Meer opties:

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten opties:

Tip: let goed op keurmerken.

Lage prijzen bij kunststof kozijnen

Bij kunststof kozijnen spelen de isolatie en de lage prijzen een grote rol bij de doorslag van je keuze (lees ook: goedkope kunststof kozijnen). De reden dat veel mensen kunststof kozijnen kiezen is omdat er volop mogelijkheden zijn. Er zijn veel verschillende maten en kleuren mogelijk en dat zou voor jou ook de reden kunnen zijn dat je hiervoor gaat kiezen. Zijn je kozijnen toe aan vervanging en wil je iets wat je nauwelijks hoeft te onderhouden? Dan hoef je nu niet langer zoeken, want dan zijn de kunststof kozijnen een prima oplossing. Maak er daarom gebruik van en vraag offertes aan bij jou in de regio en dan weet je wat de specialist vraagt voor alle werkzaamheden en materialen. Je kunt binnen korte tijd genieten van alle voordelen die de kunststof kozijnen met zich meebrengen en dat zijn er meer dan je denkt. Maak daarom de keuze voor kunststof kozijnen zodat je er weinig omkijken naar hebt, maar wel veel voordelen ervaart!

Wil je weten wat de exacte prijzen zijn van jouw kozijnen (incl. opties)? Klik dan op de button hieronder, laat je gegevens achter en begin met vergelijken (gratis en vrijblijvend). Bespaar op deze  manier tot wel 30% op de kosten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Laatste nieuws

Zelf doen of uitbesteden?

February 21, 2017

Het vervangen van je kozijnen voor kunststof kozijnen is in vele opzichten

Duurzame kozijnen

December 8, 2016

Tegenwoordig is het een veelgehoorde kreet: duurzaam bouwen – maar wat betekent

Kunststof kozijnen tegenwoordig veruit het populairst

November 24, 2016

Door de jaren heen zijn er op de markt tal van verschillende