Informatie en tips over pvc ramen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Voorzethor bij draaikiepraam

Indien je er voor hebt gekozen om gebruik te maken van een draaikiepraam is het steeds interessant om deze te voorzien van een voorzethor. Dit type hor zorgt er voor dat vervelende beestjes op zeer eenvoudige wijze buitenshuis worden gehouden terwijl je toch het raam kan open plaatsen om de ruimte goed te laten ventileren. Dat is echter nog niet alles, want een voorzethor kan probleemloos in alle soorten ramen worden geplaatst, zelfs wanneer deze naar binnen opdraaien of kiepen. Indien je op zoek bent naar een geschikte hor voor je kunststof kozijn, dan is gebruikmaken van een voorzethor in ieder geval steeds een interessante keuze.

→ Direct weten wat horren voor jou gaan kosten? Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale installatiebedrijven.

Horren kunststof kozijn

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Vroeger vonden mensen het vervelend om een hor te moeten plaatsen in hun kozijnen omdat ze steevast over dezelfde kleur beschikten. Het kan echter zomaar voorkomen dat deze kleur niet overeenkwam met de kleur van het kunststof kozijn waardoor de afwerking niet helemaal naar wens was. Gelukkig is dat tegenwoordig niet langer het geval. Vandaag is er een ruim aanbod aan horren op de markt terug te vinden die verkrijgbaar zijn in nagenoeg alle mogelijke RAL-kleuren. Op die manier sluit de hor beter dan ooit tevoren aan op de kleur van het kunststof kozijn en dat is uiteraard altijd mooi meegenomen.

Weerbestendig gaas of niet?

Bij de keuze van een bepaalde hor is het uiterst belangrijk om rekening te houden met het feit of deze al dan niet weerbestendig is. Algemeen wordt aangenomen dat de meeste horren weinig problemen ondervinden door hevig weer, maar dat is lang niet altijd het geval. Het al dan niet weerbestendig zijn van een hor is één ding, daarnaast doe je er als woningeigenaar ook goed aan om na te gaan of de hor in kwestie rotvrij en kleurvast is. Alleen op deze manier verzeker je, jezelf er van dat de door jouw gekozen hor perfect alle verwachtingen zal weten in te lossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Laatste nieuws

Zelf doen of uitbesteden?

February 21, 2017

Het vervangen van je kozijnen voor kunststof kozijnen is in vele opzichten

Duurzame kozijnen

December 8, 2016

Tegenwoordig is het een veelgehoorde kreet: duurzaam bouwen – maar wat betekent

Kunststof kozijnen tegenwoordig veruit het populairst

November 24, 2016

Door de jaren heen zijn er op de markt tal van verschillende