Informatie en tips over pvc ramen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Fallback Image

Klassieke kunststof kozijnen

Lange tijd werd gedacht dat kunststof kozijnen uitsluitend tot hun recht konden komen in moderne woningen. Tegenwoordig weten we wel beter. Het aanbod aan kunststof kozijnen is in die mate uitgebreid dat het mogelijk is geworden om deze in ieder type woning te integreren, zelfs wanneer deze over een uiterst klassieke karakter beschikt. Indien je over een jaren 30 woning beschikt en je op zoek bent naar een mogelijkheid om het klassieke karakter van jouw woning te behouden, maar toch de energiezuinigheid structureel wenst te verbeteren, dan biedt het plaatsen van klassieke kunststof kozijnen je op dat vlak ongetwijfeld de perfecte oplossing.

→ Direct weten wat kozijnen voor jou gaan kosten? Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale installatiebedrijven.

Renovatie door kunststof kozijnen

Woningen uit de jaren 30 beschikken dan wel over een bepaalde unieke charme, jammer genoeg zijn ze tegenwoordig niet zo interessant voor de portefeuille van de woningeigenaar. Globaal staat namelijk bekend dat deze woningen niet of slechts in zeer beperkte mate zijn geïsoleerd en dat geldt misschien nog wel in het bijzonder voor het raamwerk. Door gebruik te maken van kunststof kozijnen zorg je er voor dat er niet aan de uitstraling van het pand wordt geraakt terwijl je toch kunt rekenen op een sterke verbetering op isolerend vlak. Door gebruik te maken van HR++ glas in de kunststof kozijnen zorg je er hoe dan ook voor dat er een aanzienlijke besparing op je energiefactuur kan plaatsvinden.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen in jaren 30 woning?

Na het lezen van bovenstaande zal je hebben opgemerkt dat er verschillende interessante redenen zijn om te kiezen voor kunststof kozijnen in een woning uit de jaren 30. We zetten alle redenen om te kiezen voor deze oplossing echter graag nog even voor jou op een rijtje:

  • Kunststof kozijnen maken het mogelijk om een klassieke look te combineren met de eigentijdse kwaliteit van moderne materialen
  • Sterk verbeterd binnenklimaat door het gebruik van uitstekende isolatiematerialen
  • Kunststof kozijnen kunnen een naadloze aansluiting bieden op het unieke karakter van jouw jaren 30 woning.

Denk ook aan zonnepanelen op je jaren 30 woning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Laatste nieuws

Zelf doen of uitbesteden?

February 21, 2017

Het vervangen van je kozijnen voor kunststof kozijnen is in vele opzichten

Duurzame kozijnen

December 8, 2016

Tegenwoordig is het een veelgehoorde kreet: duurzaam bouwen – maar wat betekent

Kunststof kozijnen tegenwoordig veruit het populairst

November 24, 2016

Door de jaren heen zijn er op de markt tal van verschillende